Pejzažna arhitektura

Pejzažna arhitektura predstavlja planiranje i modifikovanje urbanih i ruralnih predela radi funkcionalnih, održivih i estetskih razloga. Bitno je napomenuti da se u tom procesu posebno mora voditi računa o održanju životne sredine i ekologiji.

Ovaj zadatak zahteva sistematsku analizu postojećih društvenih, ekoloških i geoloških uslova i procesa na određenom području.

Kada je pejzažna arhitektura u pitanju opseg delovanja našeg projektnog biroa obuhvata urbanističko i prostorno planiranje, organizaciju celokupne infrastrukture zelenih površina u odnosu prema poslovnim i stambenim objekata na posmatranom području. Možemo vam pomoći u planiranju i projektovanju svih kategorija zelenih površina u naseljima i izvan njih.

Sam proces se sastoji od izlaska naših projektanata na teren, snimanja terena, analize prikupljenih podataka i nakon toga pristupanju izradi planova i rešenja. Dobijeni krajnji rezultat je u potpunosti u skladu sa položajem i orijentacijom područja, posebo obraćajuči pažnju na strane sveta, izvore svetlosti, postojeću nadzemnu i podzemnu instalaciju i naravno u skladu ciljevima definisanim željama klijenata.

Pozovite 011/ 3809 597 ili nam pošaljite mejl na info@cepro.rs radi svih dogovora i detalja.

pejzažna arhitektura pejzažna arhitektura

Zašto odabrati Cepro

 • Svi radovi su licencirani
 • Poštovanje dogovorenih rokova
 • Dugogodišnje iskustvo
 • Respektabilne reference
 • Dokazana stručnost
 • Par saveta našeg tima

  Mlečna bela boja popločane staze se može iskoristiti i za oblaganje klupica. Bela boja čini da travnate zelene površine izgledaju sveže i punije. Još u kombinaciji sa prelakiranim svetlim letvicama dobija se izuzetan estetski efekat.

  Nemojte se ograničavati na pravolinijske geometrijeske oblike već u zavisnosti od veličine prostora kombinujte sa lukovima.

  pejzažna arhitektura

  Mapa

  mapa cepro

  Kontakt

  Projektni biro CEPRO
  Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 125
  Telefon: 011 3809 597
  E-mail: info@cepro.rs
  Web: www.cepro.rs

  Copyright 2022 - Sva prava zadržana - Projektni biro CEPRO www.cepro.rs