Projektovanje enterijera

Projektovanje i uređenje enterijera je izuzetno značajan faktor koji određuje funkcionalnost i estetiku prostora. Pri projektovanju se moraju ispuniti želje korisnika ali ujedno i maksimalno iskoristiti karakteristike samog prostora poput izvora prirodne svetlosti, konfiguracije i oblika prostorije i namene prostorije.

Projektovanje enterijera vašeg prostora koje izrađujemo predstavlja tehnički elaborat sa grafičkim prilozima i 2D i 3D prikazima svih potrebnih osnova, prikaza, preseka, detalja i elemenata koji su obuhvaćeni planiranim zahvatima.

  projekti za reklame dokumenta za postavljanje reklame

Projektom enterijera mogu biti obuhvaćeni celi objekti, a mogu biti obrađene samo određene prostorije ili delovi prostora, komadi enterijerske opreme i nameštaja koje želite da naglasite, popravite, osvežite ili funkcionalno doradite.

Postupak projektovanja i dizajna enterijera

Aktivnosti koje obavljamo u cilju izrade kvalitetnog projekta enterijera obuhvataju nekoliko faza:

1. Definisanje projektnog zadatka
2. Izrada konceptualnog rešenja u varijantama
3. Odabir varijante za dalju razradu
4. Prezentovanje razrađene verijante – idejno rešenje
5. Korekcija i izrada tehničke dokumentacije idejnog rešenja

U zavisnosti od namene objekta, odnosno prostorije posebno vodimo brigu o funkcionalnom i estetskom projektovanju unutrašnjih elemenata, nameštaja, izložbenog prostora u koliko je u pitanju poslovni objekat. Posedujemo iskustvo u oblasti projektovanja i dizajna enterijera koje je potvrđeno angažovanjem za značajan broj domaćih i stranih klijenata.

Šta dobijate odabirom našeg projektnog biroa?

Bitno je da napomenemo da pri projektovanju enterijera posebnu pažnju posvećujemo:

Grejanju i ventilaciji prostora. U zavisnosti od položaja i namene prostora usklađujemo raspored grejnih i rashaldnih tela i uklapamo ih u estetska rešenja projektnog zadatka.

Osvetljenju prostora. Ovo je izuzetno bitan prametar projektovanja enterijera jer osvetljenje može da u mnogome doprinese konačnom izgledu prostora. Vodimo računa o orijentaciji prostorije, izvorima prirodne svetlosti, dimenzijama i obliku prostorije i naravno potrebama klijenta.

Unutrašnjoj infrastrukturi objekta. Ovde mislimo na projektovanje stepeništa, garaža i unutrašnjih parkirališta, magacinskog i prostora za odlaganje robe, sanitetskog prostora, liftova, kupatila, hodnika… Projektovanju svakog unutrašnjeg elementa pažljivo pristupamo i trudimo se da postignemo najkvalitetnije moguće rezultate.

Pozivamo vas da nas kontaktirate radi svih vaših pitanja, upita za cene, nedoumica ili ukoliko su vam potreban dodatna objašnjenja, a mi u Cepru ćemo rado odgovriti na sve vaše zahteve. Pozovite nas na 011/ 3809 597 ili nam pošaljite nam mejl na info@cepro.rs

  projekti za reklame dokumenta za postavljanje reklame

Odabrani radovi

Bebi butik | Pančevo
[projektovanje enterijera]
Diplomatsko naselje | Senjak
[projektovanje enterijera]
Stambena zgrada | Gvozdićeva
[projektovanje objekata]
Stambena zgrada | V. Gortana
[projektovanje objekata]
Privatna kuća | Deksaševa
[legalizacija objekata]

Zašto odabrati Cepro

 • Svi radovi su licencirani
 • Poštovanje dogovorenih rokova
 • Dugogodišnje iskustvo
 • Respektabilne reference
 • Dokazana stručnost
 • Saveti - rasveta u enterijeru

  Rasveta je važan element u projektovanju enterijera jer ona pomaže da se dobije dubina, prostornost i estetska slojevitost prostora. Najčešća je sledeća klasifikacija rasvete:

  - Dekorativna rasveta
  - Rasveta za osvetljenje
  - Radna rasveta

  Primenite neki od naših saveta: Ambijentalne lampe i svetiljke treba postaviti uz rubove tako da delimično obasjavaju zidove. Dekorativna rasveta treba da oformi vizuelni interes, da privuče pažnju na neki predmet ili deo prostora.

  Koristite više slojeva svetlosti. Na taj način rasveta će biti više funkcionalna i efektnija. Neka se posebno uključuje opšta rasveta a posebno dekorativa i radna.

  dekorativna rasveta

  Najpopularnije usluge

  Mapa

  mapa cepro

  Kontakt

  Projektni biro CEPRO
  Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 125
  Telefon: 011 3809 597
  E-mail: info@cepro.rs
  Web: www.cepro.rs

  Copyright 2022 - Sva prava zadržana - Projektni biro CEPRO www.cepro.rs